GOALIESTAR CAMP 2015



Termín: 24.7. - 29.7.2015
Místo konání: Sportovní hala Skuteč


Goaliestar camp je speciální brankářský camp určený pro talentované brankáře a brankářky od 12let. Pozvánku dostanou jen ti, kteří na sobě chtějí tvrdě pracovat a něco ve florbale dosáhnout. Pod vedením Davida Rytycha a jeho týmu jsou brankáři vedeni k profesionálnímu přístupu nejen na tréninku, ale i v přípravě na zápas. Pokud máš rád výzvy a chceš si ověřit své schopnosti a porovnat se s těmi nejlepšími brankáři, je tento camp právě pro Tebe.

Program

Šest dnů tvrdé dřiny. Celkem 10x 2 hod. tréninkových lekcí v hale. Budeme pracovat na celkovém zpevnění těla, zaměříme se na správný brankářský postoj, techniku přesunů a pohyb v brankovišti. Nebude chybět atletická příprava, nejmodernější brankářská technika a hlavně video analýzy. Součástí sportovního areálu je také atletický ovál nebo fotbalové a víceúčelové hřiště pro další aktivity.

Pro účastníky

Ubytování je zajištěno na pokojích v luxusním centru sportovní haly. Stravování bude probíhat v jídelně (snídaně+obědy+večeře). Na základě motivačního dopisu a správně vyplněné registrace obdrží vybraný účastník pozvánku na Goaliestar Camp a další důležité dokumenty.

Po zaslání pozvánky na Goaliestar Camp je vybraný účastník povinen do týdne uhradit účastnický poplatek! Neučiní-li tak, příležitost dostane jiný uchazeč.

Registrace, resp. pozvánky na Camp jsou přijímány a odesílány do 20.7.2015!
Podmínkou přijetí na camp je osobní pozvánka od Davida Rytycha a zaplacení účastnického poplatku. Tento poplatek zašlete na číslo účtu 2800140318/2010 
Pro platbu uveďte variabilní symbol (rok narození účastníka) a jako zprávu pro příjemce heslo: "Goaliestar" a celé jméno účastníka.

Storno poplatky:
při zrušení účasti do 30.6. 2015 je storno poplatek 1000,-Kč
při zrušení účasti do 10.7. 2015 je storno poplatek 2000,-Kč
při zrušení účasti po 19.7. 2015 se účastnický poplatek nevrací!

Registrace

Na Goaliestar Camp se přihlásíš prostřednictvím emailu!
Motivační dopis = napiš něco o sobě, proč právě Tebe bychom měli vybrat na Goaliestar Camp

Uveď
Jméno:
Věk:
Velikost trička:
Klub:
Kolik let chytáš:
Město:
Email:

Vše poté pošli na: 

Kontakt

Další informace najdeš na Facebooku


Komentáře

Oblíbené příspěvky