NEW MASK FOR THE SEASON 2014/15


Nová Maska je tu! Premiéru zažije v TV zápase. Nejprve bych rád poděkoval svému dvornímu designerovi Romanovi, který opět odvedl skvělou práci. Pojďme si nyní blíže představit tuto helmu. Letos jsme zvolili decentní variantu, protože jsem nechtěl masku zbytečně přeplácat. Z hlediště jsou vidět jen výrazné motivy a toho jsme se drželi. Na první pohled vynikne velké logo R, které symbolizuje moji brankářskou školu. Na druhé straně při pozorném zhlédnutí je ukryta hvězda, která charakterizuje můj další project Goaliestar camp. Na čele jsem nechal vytvořit tzv. Poseidonský trojzubec, který krásně kopíruje tvar masky. Pod mřížkou je bílý prostor s mnoha skrytými čísly pro zvýraznění celé helmy. V neposlední řadě je na bradě zkratka S. (nejedná se o Supermana ani Spidermana), která značí spolupráci se sponzorskou florbalovou značkou Salming.




Na zadní straně potom klubové logo Mladé Boleslavi a česká státní vlajka. Vše dokresluje červený lem, který se táhne spodní částí helmy. Designer použil novou speciální techniku a po celé masce rozprostřel velmi oblíbené blesky a hlavně třpytky, které jsou viditelné jen velmi zblízka.



Pro více informací o masce můžete navštívit stránky Foxart.cz nebo Facebook stránky. Doufám, že se vám nová helma líbí a na vlastní oči ji nyní budete moci vídat v zápasech Extraligy. Masku také můžete hodnotit v komentářích!


Enjoy!

David Rytych

Komentáře

Oblíbené příspěvky