GOALIESTAR CAMP 2015


Poslední červencový týden se ve Skutči u Pardubic konal již 2. ročník speciálního campu pro brankáře - Goaliestar Camp! Přesně po roce se tu opět sešli brankáři a brankářky z různých koutů České a Slovenské republiky, aby na sobě tvrdě pracovali. Na camp osobně dohlížel předseda místního oddílu Ondra Laška. Brankářské tréninky vedli tradiční trenéři campu David Rytych a Lukáš Souček. O zábavu a digitální efekty se staral umělec, spisovatel a hudební skladatel Charlie Greenberg. Své umění předvedl také přední český airbrusher Roman Vítek.



Po celou dobu panovala na soustředění pohodová atmosféra, kterou ještě zpříjemnili pozvaní hosté. Do Skutče postupně zavítali florbalové hvězdy Pavel Brus, Tomáš Sladký a Milan Tomašík.

Tomáš Sladký

Proti těmto borcům si pak všichni brankáři ověřili své schopnosti v dovednostních soutěžích. Nechyběly nájezdy ani střelecká soutěž. Pomyslnou třešničkou na dortu byla beseda s manažerem pardubických hokejistů Dušanem Salfickým, který s brankáři strávil celé dopoledne. Poslední večer se konala tombola, kde si Goaliestars odnesli zajímavé ceny.

David Rytych


Podívejte se, jak to na Goaliestar Campu vypadalo






Partneři Campu









Komentáře

Oblíbené příspěvky